چندی پیش عوارض مصرف متامفتامین (شیشه) به گونه ای در جامعه ی ما خود نمایی کرد که دست اندرکاران حوزه ی پیشگیری درمان و مبارزه با اعتیاد آن را سونامی شیشه نام گذاری کردند.
سعید امدادی: طی سالهایی که در حوزه ی درمان اعتیاد مشغول فعالیت هستم متوجه این موضوع شدم: اکثر کسانی که به دلیل اعتیاد به کمپ ترک اعتیاد مراجعه می کنند، درگیر زندگی های آشفته ای شده اند.
طبق نظریات روانشناسان و کارشناسان کمپ ترک اعتیاد رهپویان آوای رهایی کلیه ی محرک ها و مخدرها, هنگامی که مصرشان قطع شود نشانه های ترک را به عهده خواهد داشت. بعضی اوقات شوک شدیدی به بدن وارد می آید.
آیا تا به حال فکر کرده اید که بعد از ترخیص فرزند خود از کمپ ترک اعتیاد چه برنامه ای برای او در مورد جلوگیری از بازگشت مجدد به اعتیاد دارید؟
مشکلی که در تشخیص اعتیاد یک فرد وجود دارد این است که این فرد است که باید بیماری را در خود تشخیص دهد. چرا که، تا زمانی که شخص معتاد آماده ی مواجه شدن با بیماری اش نباشد به هر طریقی که بتواند برچسب شما را رد می کند و از این تشخیص شما می رنجد.
از اعتیاد شاید به فراوانی شیوه های تفکر، تعریف وجود داشته باشد. هم بر اساس پژوهش و هم بر اساس تجربه ی شخصی. پس عجیب نیست که در تعریف هایی که می شنویم، در خیلی از زمینه ها واقعا اختلاف نظر هست.
کمپ ترک اعتیاد رهپویان آوای رهایی در قسمت دوم از معرفی دوازده گام برای ترک وابستگی ها به مواد مخدر و محرک و ... به بحث گروه درمانی می پردازد.
اکثر افراد معتاد روزانه مصرف نمی کنند بلکه به طور پراکنده و در دوره های متناوب مواد مصرف می کنند که در فواصل آن دوره ها زمانی از مصرف مواد پرهیز می کنند یا به خیال خود مصرف مواد را کنترل می کنند.
بسیاری از مردم با کار روی برنامه ی دوازده گانه به معجزه ی ترک اعتیاد پی برده اند. کار با گام ها می تواند معجزه ی ترک اعتیاد را ایجاد کند. هدف اصلی این گام ها (قدم ها) کمک به معتادان در راستای دست کشیدن از اعتیاد است.
الکل به صورت مستقیم یا غیر مستقیم تقریبا بر هر عضو بدن تاثیر میگذارد. مصرف بلندمدت الکل میتواند به صدمهی مغزی دایمی، همراه با نشانههای زوال عقل، فقدان کامل هشیاری، تشنجات، توهمات و صدمه دیدن قسمتهای پیرامونی دستگاه عصبی منجر شود.