در زندگی انسانها همیشه نقاط مثبت و منفی ای وجود دارد که انسان را از حالت عادی خارج میکند این حالتها را در انسانهای عادی نقطه عطف میگویند و در افراد معتاد نقطه ی صبر مینامند. چون افرادی که بیماری اعتیاد دارند افرادی هستند که صبر و حوصله ندارند بعد از هر تنشی روی به ماده مصرفی خود برده و برای رهایی از هر حالتی به انزوای خود که نشئگی میباشد روی می آورند.
فرد معتاد همیشه فکر میکند که حق با اوست و خودش همه چیز را میداند و کسی بالاتر از او نیست، چون تحت تاثیر مواد مخدر قرار دارد زندگیش آشفته است.سوالاتی را که هر فرد معتاد برای خود می سازد طبیعی است چون در اثر مصرف مواد مخدر طرز افکار و بینش او تغییر میکند.
تمامی درمانگران اعتیاد معتقدند که فرد معتاد بعد از گذشت فرآیند سم زدایی و ترک اعتیاد، افکار جدیدی در سر خود می پروراند که باید این افکار را به سوی مثبت سوق داد.
ما بر این باوریم و تجربه به ما ثابت کرده که بیماران اعتیاد بیماری بی خدایی دارند.
اعتقاد به خداوند منظور این نیست که حتما مومن ومعتقد باشیم، اصولی ساده در زندگی هر فرد عادی حکمفرماست که آن فرد ملزم میداند به خداوند اعتقاد داشته باشد، بعد از اعتقاد ایمان است و بعد باور (این موارد در کمپ ترک شیشه و هروئین رهپویان آوای رهایی به تمامی مددجویان آموزش داده میشود).
معتادین همیشه افرادی هستند که به داشته های خود اعتنایی نمیکنند و همیشه به افراد دیگر و داشته های دیگران توجه میکنند.در صورتی که خودشان بهترین توانایی را دارند که از انسانهای عادی موفق تر هستند.
کسی که در حال مصرف مواد مخدر میباشد هیچ وقت از چیزی که دارد راضی نیست. ماده مخدر یک نیروی دروغین است که به یک معتاد توهماتی میدهد که از همه بیشتر میدانم و فقط من میتوانم. اما بعد از قطع مصرف اگر این افکار در مسیر درستی هدایت شوند تمام سئوالات و افکار منفی و چراهایی که در ذهن یک فرد شکل گرفته درست میشود.
------------------------------ مقاله های مرتبط با ترک اعتیاد --------------------------------
کمپ ترک اعتیاد آوای رهایی: زندگی هوشیارانه کلید قفل اعتیاد
وابستگی به مواد مخدر، محرک و الکل یک مشکل تهدید کننده زندگی و نقش کمپ ترک اعتیاد آوای رهایی در حل آن
چرا افراد مبتلا به بیماری اعتیاد به سختی می توانند خود و دیگران را باور کنند؟