طبق تحقیقاتی که مرکز ترک اعتیاد آوای رهایی انجام داده اخیرا زمزمههایی در مورد قرص باکلوفن به گوش میرسد و مصرف کنندگانی که مواد را ترک میکنند به سمت این قرص سوق پیدا میکنند اما غافل از اینکه دروازهی ورود به مواد مخدر را باز میکنند. چرا که متوجه نیستند بیماریی دارند به نام اعتیاد و این بیماری خاموش شده پس از سم زدایی با جرقهای کوچک مجددا شعله ور میشود.
این مقاله را میتوانید به صورت پادکست صوتی نیز گوش دهید:
اکثریت کسانی که بیماری خود را پس از سم زدایی با این قرص مهار میکنند به سمت مصرف مواد خود میروند. باکلوفن قرص شل کنندهی عضلات است و معمولا برای برخی از بیمارانی که ضایعات نخاعی دارند تجویز میشود اما وقتی مورد سوء مصرف قرار میگیرد آسیبهای بسیاری بر بدن وارد مینماید.
نارسائی کلیه، تخریب وآسیب شدید به کبد، زخمهای گوارشی، تپش قلب، درد قفسه سینه، تنگی نفس، تکرر ادرار، احساس ادرار، ناتوانی جنسی، دردعضلانی و مفاصل از مضرات مصرف باکلوفن است.
خواب الودگی، سرگیجه، توهم، افسردگی، خستگی، بی خوابی، افت شدید فشار خون، افت ضربان قلب، افزایش درجه حرارت بدن، خارش و لکههای پوستی، پر حرفی بیش از حد، انرژی کاذب بسیار بالا، تحرکات فیزیکی بیش از حد معمول، باز شدن مردمک چشمها و تیره شدن رنگ پوست صورت همگی از علائم مصرف باکلوفن میباشند.
در زمان ترک باکلوفن باید گفت لرزش دست و تعرق شدید در بدن واختلالات روانی در فرد مشهود است.
این قرص خطرناک، هم از نظر فیزیکی فرد را مورد حمله قرار میدهد وهم از نظر ذهنی فرد را درگیر میکند و متاسفانه فرد مصرف کننده نمیداند که آسیبهای وارده از این قرص شیمیایی تا سالیان متمادی در وضعیت وی تاثیر منفی میگذارد.
ناتوانیهای جنسیای که پس از ترک باکلوفن فرد را آزار میدهد بسیاری از مصرف کنندگان را مجددا به سمت مصرف مواد میکشاند و تحریکات عصبیای که افراد را آزار میدهد از دلایل مصرف مجدد است.
در موسسه رهپویان آوای رهایی کلاسهایی را ترتیب داده ایم که مصرف کنندگان را اینگونه از قرصها را آشنا کرده و راه رهایی از این قرصها را به افراد معرفی مینماییم.
موسسه رهپویان آوای رهایی - تیم پیشگیری و درمان